Cabriobus 45 zitplaatsen

Uniek in ons wagenpark is de cabriobus. De bus is absoluut uitgerust met 'ARKO'.. Werkelijk alle ramen kunnen open! Het dak is voorzien van een unieke schuifconstructie zoals die ook bij rondvaartboten wordt toegepast. Schuijf beide delen open geniet van de zon en de wind in uw haren! Toch een buitje? Dan doen we snel het dak weer dicht!

Door zijn opvallende karakter, is de bus zeer geschikt als eyecatcher voor rondritten of promotionele doeleinden. Maar denk bijvoorbeeld ook aan bruiloften of andere feestelijke gelegenheden. 

In de zomer is deze bus een vaste verschijning op Zuid-Beveland en Reimerswaal. Dan wordt hij vier dagen in de week ingezet op de dienstregeling van de Zomerbus.
 
  • 45 Tourist Class zitplaatsen
  • Inclusief reisleiderstoel
  • (MP3) Mediaspeler aansluiting
  • Omroepinstallatie

Onze vloot touringcars onderscheidt zich in de markt, door de uitstekende staat van onderhoud. Rondom ons busbedrijf is een eigen technisch bedrijf ontstaan met uitgebreide werkplaatsen voor keuring, airco-service, onderhoud, interieurverzorging en schadeherstel. Onder de vlag van De Muynck Techniek bieden we deze services ook aan derden aan, met geschoolde en ervaren medewerkers en moderne apparatuur. Bekijk de website van ons zusterbedrijf voor meer informatie over deze diensten.

Ook door de lage gemiddelde leeftijd van het wagenpark kunt u zo dus altijd rekenen op een touringcar die perfect in orde is.


-

Onze vloot


Informatie

Bezoekadres
Quistenburg 8
4454 PZ Borssele

Contact informatie
Telefoon: 0113-351551
24u Servicenummer: 06-16161551

Cabriobus