Groepsvervoer

Groepsvervoer bij AMZ: Uw specialist sinds 1923

Dagelijks terugkerend vervoer, het z.g. 'groepsvervoer', is sinds 1923 één van onze specialiteiten. Of het nu gaat om het woon-werkverkeer van uw medewerkers, leerlingenvervoer of eenmalige projecten, bij AMZ is groepsvervoer in goede handen.

Op maat gemaakt vervoersplan

In nauw overleg met u als opdrachtgever stellen we een efficiënt vervoersplan op. Dankzij onze geautomatiseerde planningssystemen kunnen we zelfs complexe vervoersschema's vastleggen en optimaliseren.

Professionele chauffeurs

Ons groepsvervoer wordt verzorgd door goed opgeleid personeel. Onze chauffeurs zijn ervaren in het werken met verschillende doelgroepen en kunnen op een adequate manier inspelen op specifieke situaties.

Diverse touringcars voor groepsvervoer

Wij beschikken over een breed scala aan touringcars en bussen waarmee groepsvervoer kosteneffectief kan worden uitgevoerd. Van taxibussen tot groot formaat touringcars, wij hebben altijd een passende oplossing. Alle benodigde faciliteiten, zoals een snelle instap en gordels op de zitplaatsen, worden vooraf met u besproken.

Neem vandaag nog contact op

Aarzel niet, neem nu direct contact op, zodat wij u kunnen toelichten wat groepsvervoer voor uw organisatie kan betekenen. Bij AMZ staan we klaar om u te voorzien van de beste oplossingen op het gebied van groepsvervoer.

Informatie

Bezoekadres
Quistenburg 8
4454 PZ Borssele

Contact informatie
Telefoon: 0113-351551
Fax: 0113-352404
24u Servicenummer: 06-16161551

Groepsvervoer