Groepsvervoer

Dagelijks terugkerend vervoer, het z.g. 'groepsvervoer' is sinds 1923 één van onze specialiteiten. Of het nu het woon-werk-verkeer van uw medewerkers, leerlingenvervoer of eenmalige projecten betreft, bij AMZ is het in goede handen.

In nauw overleg met u als opdrachtgever stellen we een vervoersplan op. Wij zorgen er voor dat de routes efficiënt zijn. Middels onze geautomatiseerde planningssystemen kunnen ook complexe vervoersschema's vastgelegd worden.

Chauffeurs
Het vervoer wordt verzorgd door goed opgeleid personeel. Onze medewerkers kennen de verschillende doelgroepen en zijn in staat op een adequate manier met hen om te gaan en in te spelen op specifieke situaties.

Touringcars
Wij beschikken over touringcars en bussen waarmee groepsvervoer kosteneffectief uitgevoerd kan worden. Denk hierbij aan diverse formaten, van taxi-bus tot groot formaat touringcars. De benodigde faciliteiten zoals bijvoorbeeld een snelle instap of gordels op de zitplaatsen worden vooraf met u besproken.

Aarzel niet, neem nu direct contact op, zodat wij u kunnen toelichten wat groepsvervoer voor uw organisatie kan betekenen.

Informatie

Bezoekadres
Quistenburg 8
4454 PZ Borssele

Contact informatie
Telefoon: 0113-351551
Fax: 0113-352404
24u Servicenummer: 06-16161551

Groepsvervoer