Individuele dagtochten

Een gezellig dagje uit in eigen land of een weekend in het buitenland? Bij AMZ Borssele verzorgen wij uw dagtocht of meerdaagse busreis tot in de details! We bieden een groot en gevarieerd aanbod in dagtochten met altijd een actueel programma.

Liever een dagtocht op maat? Neem contact met ons op en aan de hand van uw wensen en eventueel budget wordt er een offerte voor u samengesteld. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw eigen perfecte reis!

U reist met een luxe touringcar, voorzien van toilet, dubbele beglazing, airconditioning en dvd-speler. AMZ Borssele is gecertificeerd Keurmerk Touringcar Bedrijf.
 

Huishoudbeurs 2024

Huishoudbeurs 2024 komt eraan! Van 17 tot en met 24 februari openen de deuren van Nederlands gezelligste lifestyle-evenement. Het..

€ 43,-
 

Wintergloed Brugge

Wintergloed Brugge vindt plaats op verschillende locaties in het knusse centrum van Brugge, een van de mooiste steden van Europa, ..

€ 37,50
 

Kerstmarkt Leuven

De Leuvense kerstmarkt is één van de oudste kerstmarkten in België! Dit is te merken aan de authentieke sfeer d..

€ 39,-
 

Kerstmarkt Lille

Bezoek aan het in kerstsfeer gehulde centrum van Lille en bezoek de kerstmarkt op de Place Rihour! Er verrijzen bijna honderd chal..

€ 39,50
 

André Rieu op het Vrijthof

Geniet op vrijdag 5 juli 2024 van André’s zomeravondconcert op het meest romantische plein van Ne..

€ 142,-
 

Holiday On Ice

HOLIDAY ON ICE komt met de spectaculaire nieuwe jubileumvoorstelling A NEW DAY naar Nederland. Beleef de magie van Holiday on Ice!..

€ 85,-
 

Kerst met André Rieu in Maastricht

UITVERKOCHT!! Beleef het kerstgevoel samen met André Rieu en zijn orkest in het magische Maastricht!..

€ 145,-