Individuele dagtochten

Een gezellig dagje uit in eigen land of een weekend in het buitenland? Bij AMZ Borssele verzorgen wij uw dagtocht of meerdaagse busreis tot in de details! We bieden een groot en gevarieerd aanbod in dagtochten met altijd een actueel programma.

Liever een dagtocht op maat? Neem contact met ons op en aan de hand van uw wensen en eventueel budget wordt er een offerte voor u samengesteld. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw eigen perfecte reis!

U reist met een luxe touringcar, voorzien van toilet, dubbele beglazing, airconditioning en dvd-speler. AMZ Borssele is gecertificeerd Keurmerk Touringcar Bedrijf.
 

Dagtocht Amersfoort

Amersfoort verkozen tot beste Europese stad van het jaar! Breng samen met AMZ een bezoek aan deze prachtige stad met haar middele..

€ 45,-
 

Disney FROZEN de musical

Disney FROZEN, komt eindelijk als musical naar Nederland! In 2024 zal Frozen, gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm uit 2013, ..

€ 109,-
 

Huishoudbeurs 2024

Huishoudbeurs 2024 komt eraan! Van 17 tot en met 24 februari openen de deuren van Nederlands gezelligste lifestyle-evenement. Het..

€ 43,-
 

Keukenhof

75-jarig jubileum in 2024. Ontdek de Keukenhof met AMZ! Beleef een onvergetelijke dag in één van de mooiste lentetu..

€ 55,-
 

Libelle Zomerweek

Libelle Margriet Zomerweek; Al meer dan 25 jaar hét gezelligste zomerfeest van Nederland! Voel, zie, proef en ruik de zo..

€ 45,-
 

Dagtocht Den Haag of bezoek Westfield Mall

"Beleef Den Haag: Van Koninklijke Pracht tot Culturele Schatten" Den Haag, de bestuurlijke hoofdsta..

€ 37,50
 

André Rieu op het Vrijthof

Geniet op vrijdag 5 juli 2024 van André’s zomeravondconcert op het meest romantische plein van Ne..

€ 142,-
 

Dagtocht Amsterdam

Beleef een onvergetelijke dag in onze hoofdstad! Amsterdam, bekend van de rode rozen, de grachten, Johnny Jordaan, de 9 Straatjes..

€ 45,-
 

Kerst met André Rieu in Maastricht

Ontdek de magie van Kerstmis in Maastricht met André Rieu en zijn betoverende orkest! Samen met zijn v..

€ 147,50