Schoolreizen

In de loop der jaren hebben wij al veel ervaring opgedaan met het uitvoeren van schoolreizen. Dit heeft geresulteerd in een variërend aanbod van schoolreizen voor kinderen van diverse leeftijden.

U reist met een luxe touringcar, voorzien van toilet, dubbele beglazing, airconditioning en dvd-speler. De touringcars welke worden ingezet beschikken allen over gordels. AMZ Borssele is gecertificeerd Keurmerk Touringcar Bedrijf. Dit betekent onder andere dat onze veiligheidsprocedures goed vastgelegd zijn en regelmatig gecontroleerd worden.

Op de website genoemde prijzen zijn vanaf prijzen. De prijzen zijn van meerdere factoren afhankelijk. Zo heeft de periode waarin u reist, maar ook het aantal personen, invloed. Daarnaast is de af te leggen afstand en de lengte van de reisdag ook een factor.

Mocht u ondanks het grote aanbod toch geen passende schoolreis vinden, dan kunt u contact met ons opnemen. Aan de hand van uw wensen en eventueel budget wordt er dan een offerte op maat voor u samengesteld. Dit kan ook zijn voor een bestemming die niet op onze site genoemd wordt!
 

Bobbejaanland, het plezantste land!

Bobbejaanland is één van onze populairste bestemmingen voor schoolreisjes. Want Bobbejaanland he..

 

De Efteling

Een klassieker uit ons schoolreisassortiment.

 

DippieDoe .... daar willen alle kinderen naartoe!

Kinderen beleven een dag vol speelplezier die ze niet snel zullen vergeten. Er zijn binnen en buiten meer dan ..

 

Familiepark Drievliet

Drievliet is een gezellig familiepark waar voor jong en oud wat te beleven is.

 

Klok'uus

Een leuke schoolreisbestemming en lekker dichtbij!

 

Park Bellewaerde

Puur avontuur in het Belgische Ieper!

 

Plaswijck Park Rotterdam

In Plaswijck raak je nooit uitgespeeld.