Schoolreizen

Bij AMZ kunt u ook terecht voor de leukste schoolreizen geschikt voor basis- en middelbarescholen. Neem een kijkje in ons variërend aanbod!

Mocht u ondanks het aanbod geen passende schoolreis vinden, dan kunt u contact met ons opnemen. Aand de hand van uw wensen en eventueel budget wordt er dan een offerte op maat voor u samengesteld. Dit kan tevens ook voor een bestemming die op de site vermeld staat!

U reist met een luxe touringcar, voorzien van toilet, dubbele beglazing, airconditioning en dvd-speler. De touringcars welke worden ingezet beschikken allen over gordels. AMZ Borssele is gecertificeerd Keurmerk Touringcar Bedrijf. Dit betekent onder andere dat onze veiligheidsprocedures goed vastgelegd zijn en regelmatig gecontroleerd worden.
 

Beekse Bergen Safaripark & Speelland

Op safari in Safaripark Beekse Bergen Ontdek de prachtige natuur van Safaripark Beekse Bergen in Brabant. Sam..

 

Berkenhof Tropical Zoo

Het meest leerzame jungle avontuur beleef je bij Berkenhof Tropical Zoo Berkenhof Tropical Zoo is jaren achtereen door de ANWB ..

€ 16,75
 

Bevrijdingsmuseum Zeeland

Bevrijdingsmuseum Zeeland toont de bewogen geschiedenis van Zeeland tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het museum besteedt daarbij in..

€ 13,50
 

Bobbejaanland, het plezantste land!

Een bezoek aan Bobbejaanland staat al meer dan 60 jaar garant voor een dag vol plezier! Dit Belgische attracti..

€ 29,50
 

DippieDoe .... daar willen alle kinderen naartoe!

Attractiepark DippieDoe, daar willen alle kinderen naar toe! Dit park, gelegen in Best, is geschikt voor kinde..

€ 25,50
 

Familiepark Drievliet

Leef je helemaal uit in familiepark Drievliet in Den Haag! Jong en oude vermaken zich hier de hele dag met achtbanen, een reuzenra..

€ 29,-
 

Five Star Farm

Enorm veel speelplezier voor kinderen! Op onze speelboerderij willen we de bezoekers spelenderwijs alle facetten van het platte..

€ 14,50
 

Klok'uus

Klok'uus is dé bestemming voor een gezellig dagje weg in Zeeland met het hele gezin! De grote binnen- en buitenspeeltui..

€ 14,-
 

MIni MUndi

Mini Mundi is opgedeeld in vier onderdelen, het paviljoen met indoor speeltuin, 0-3 land, Miniatuur Walcheren en het pretpark met ..

€ 16,75
 

Park Bellewaerde

Beleef plezier op dezelfde manier! Bellewaerde is een dag met de hele familie vol plezier, avontuur en spectaculaire ontdekkingen ..

€ 34,-
 

Plaswijck Park Rotterdam

Familiepark Plaswijckpark is alles in één! Dit uitgebreide park bestaat uit drie verschillende soorten 'wijken&#..

€ 25,50