Schoolreizen

Bij AMZ kunt u terecht voor de leukste schoolreizen geschikt voor basis- en middelbare scholen. Neem een kijkje in ons variërend aanbod!

Mocht u ondanks het aanbod geen passende schoolreis vinden, dan kunt u contact met ons opnemen. Aan de hand van uw wensen en eventueel budget wordt er dan een offerte op maat voor u samengesteld. Dit kan tevens ook voor een bestemming die op de site vermeld staat!

U reist met een luxe touringcar, voorzien van toilet, dubbele beglazing, airconditioning en dvd-speler. De touringcars die wij inzetten beschikken allen over veiligheidsgordels. AMZ Borssele is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf. Dit betekent onder andere dat onze veiligheidsprocedures goed vastgelegd zijn en regelmatig gecontroleerd worden.
 

Attractiepark Toverland

Ga op schoolreis naar Toverland! Een dag vol spanning en avontuur! Er staan stoere achtbanen te wachten voor échte waagh..

 

Beekse Bergen Safaripark & Speelland

Op safari in Safaripark Beekse Bergen Ga met de hele klas op avontuur in het Safaripark. Ontdek, speel en lee..

 

Berkenhof Tropical Zoo

Het meest leerzame jungle avontuur beleef je bij Berkenhof Tropical Zoo Berkenhof Tropical Zoo is jaren achtereen door de ANWB ..

 

Bevrijdingsmuseum Zeeland

Bevrijdingsmuseum Zeeland toont de bewogen geschiedenis van Zeeland tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het museum besteedt daarbij in..

 

Bobbejaanland, het plezantste land!

Een bezoek aan Bobbejaanland staat al meer dan 60 jaar garant voor een dag vol plezier! Dit Belgische attracti..

 

Deltapark Neeltje Jans

Deltapark Neeltje Jans, het leukste waterpark van Nederland! Een hele dag genieten van zeedieren, spetterende attracties en alles..

 

DippieDoe .... daar willen alle kinderen naar toe!

Attractiepark DippieDoe, daar willen alle kinderen naar toe! Het park, gelegen in Best, is geschikt voor kinde..

 

Duinrell

Wat is er nu leuker dan een schoolreis in een pretpark? Duinrell heeft meer dan 40 attracties voor groot en klein! Ontdek tussen ..

 

Familiepark Drievliet

Leef je helemaal uit in familiepark Drievliet in Den Haag! Jong en oud vermaken zich hier de hele dag met achtbanen, een reuzenrad..

 

Five Star Farm

Enorm veel speelplezier voor kinderen! Op de speelboerderij ervaren de kinderen spelenderwijs alle facetten van het platteland...

 

Klok'uus

Klok'uus is dé bestemming voor een leuke schoolreis in Zeeland en geschikt voor groep 1 t/m 8! De grote binnen- en buit..

 

Met de cabriobus naar het strand!

Een budget schoolreis hoeft niet minder leuk te zijn!

 

Monkey Town

Monkey Town Halsteren is een perfecte locatie voor een weersonafhankelijke schoolreis, geschikt voor groep 1 t/m 5.

 

Museum Terra Maris - Oostkapelle

Het museum met de landschapstuin, het mottekasteel, het ScharrelLAB, het bos, de duinen en het strand zijn per..

 

Naturalis - Biodiversity Centre Leiden

In Naturalis dompelt jong en oud zich onder in de wonderlijke wereld die natuur heet. Ga op ontdekkingstocht d..

 

Park Bellewaerde

Beleef plezier op dezelfde manier! Bellewaerde is een dag voor alle leeftijden en vol plezier, avontuur en spectaculaire ontdekkin..