Schoolreizen

Bij AMZ kunt u ook terecht voor de leukste schoolreizen geschikt voor basis- en middelbarescholen. Neem een kijkje in ons variërend aanbod!

Mocht u ondanks het aanbod geen passende schoolreis vinden, dan kunt u contact met ons opnemen. Aand de hand van uw wensen en eventueel budget wordt er dan een offerte op maat voor u samengesteld. Dit kan tevens ook voor een bestemming die op de site vermeld staat!

U reist met een luxe touringcar, voorzien van toilet, dubbele beglazing, airconditioning en dvd-speler. De touringcars welke worden ingezet beschikken allen over gordels. AMZ Borssele is gecertificeerd Keurmerk Touringcar Bedrijf. Dit betekent onder andere dat onze veiligheidsprocedures goed vastgelegd zijn en regelmatig gecontroleerd worden.
 

Bobbejaanland, het plezantste land!

Een bezoek aan Bobbejaanland staat al meer dan 60 jaar garant voor een dag vol plezier! Dit Belgische attracti..

€ 29,50
 

De Efteling

Beleef betoverende momenten. Alles is mogelijk in deze wereld vol wonderen. Voor de kleinsten onder ons, de hele familie of echte ..

€ 36,-
 

DippieDoe .... daar willen alle kinderen naartoe!

Attractiepark DippieDoe, daar willen alle kinderen naar toe! Dit park, gelegen in Best, is geschikt voor kinde..

€ 25,50
 

Familiepark Drievliet

Leef je helemaal uit in familiepark Drievliet in Den Haag! Jong en oude vermaken zich hier de hele dag met achtbanen, een reuzenra..

€ 29,-
 

Klok'uus

Klok'uus is dé bestemming voor een gezellig dagje weg in Zeeland met het hele gezin! De grote binnen- en buitenspeeltui..

€ 11,-
 

Park Bellewaerde

Beleef plezier op dezelfde manier! Bellewaerde is een dag met de hele familie vol plezier, avontuur en spectaculaire ontdekkingen ..

€ 34,-
 

Plaswijck Park Rotterdam

Familiepark Plaswijckpark is alles in één! Dit uitgebreide park bestaat uit drie verschillende soorten 'wijken&#..

€ 25,50