Schoolreizen

Bij AMZ kunt u terecht voor de leukste schoolreizen geschikt voor basis- en middelbare scholen. Neem een kijkje in ons variërend aanbod!

Mocht u ondanks het aanbod geen passende schoolreis vinden, dan kunt u contact met ons opnemen. Aan de hand van uw wensen en eventueel budget wordt er dan een offerte op maat voor u samengesteld. Dit kan tevens ook voor een bestemming die op de site vermeld staat!

U reist met een luxe touringcar, voorzien van toilet, dubbele beglazing, airconditioning en dvd-speler. De touringcars die wij inzetten beschikken allen over veiligheidsgordels. AMZ Borssele is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf. Dit betekent onder andere dat onze veiligheidsprocedures goed vastgelegd zijn en regelmatig gecontroleerd worden.
 

Plaswijck Park Rotterdam

Familiepark Plaswijckpark is alles in één! Dit uitgebreide park bestaat uit drie verschillende soorten 'wijken&#..

 

Speeltuin Vrouwenhof

Gegarandeerd speelplezier in buitenspeeltuin Vrouwenhof - Roosendaal.

 

Tiengemeten

Kom met je klas naar Speelnatuur Tiengemeten: hier kun je hutten en vlotten bouwen, klauteren en klimmen. En heerlijk vies worden!

 

Walibi Holland

Kom samen HARDGAAN in de meest spectaculaire ride Lost Gravity, ga 6x over de kop in achtbaan Speed of Sound of beleef een spannen..

 

Archeon

Word een oermens, ridder én Romein in Museumpark Archeon!

 

De Efteling

Of je nu op zoek bent naar spannende achtbanen, betoverende attracties of spectaculaire parkshows. In de Efteling is voor iedereen..

 

Dierenpark Pairi Daiza

Een schitterend groen park, in Nederland bekend van de reuzenpanda's.

 

MADURODAM

Waar is het kleine Nederland groot in? Dát ontdek je in Madurodam, een stad vol miniaturen, doe-dingen en attracties. Kom l..

 

Ouwehands Dierenpark

Het allergrootste schoolreisavontuur beleef je in Ouwehands Dierenpark! Bewonder de dieren en leer op een leuke manier meer over h..

 

Spoorwegmuseum

Het leukste station van Nederland!

 

Walibi Belgiƫ

Walibi België staat ongetwijfeld bekend om zijn sensationele achtbanen en loopings die je op je benen doen trillen. Er is ech..

 

ZOO Antwerpen

ZOO Antwerpen staat garant voor een onvergetelijke en leerrijke klasuitstap. Leerlingen staan oog in oog met olifanten, apen, gira..