Schoolreisacties


OP SCHOOLREIS MET AMZ!

Met de bus op schoolreis is voor leerlingen één van de hoogtepunten van het jaar. Het kan toch niet anders dan dat de kinderen er hard aan toe zijn om eindelijk weer echt nieuwe dingen te gaan beleven en nieuwe ervaringen op te doen?

Wij denken graag mee en hebben een aantal schoolreisarrangementen samengesteld. Boek zonder zorgen je schoolreis; wij plaatsen de reserveringen bij museum, pretpark en speeltuin. Verzorgen jullie liever zelf het programma? Dan kan je bij ons uiteraard voor het vervoer terecht!


Veiligheid voorop

Net zoals bij alle groepen die AMZ vervoert, staat veiligheid ook bij een schoolreis voorop. We volgen de Covid-19 richtlijnen, onze chauffeurs zijn goed opgeleid en ze weten goed om te gaan met jeugdige passagiers.

Nu een schoolreis boeken is een risico? Niet bij AMZ! Mocht kort voor de reis blijken dat er zodanige maatregelen rondom COVID-19 zijn dat er niet mag worden gereisd of de bestemming niet te bezoeken is dan kan de reis zonder kosten worden verplaatst of zelfs geannuleerd. Lekker soepel!

Hebben jullie andere wensen? Graag maken wij samen de schoolreis geheel op maat.
Bij het reserveren van een schoolreis ontvangt u een kortingsvoucher te besteden bij Capello Textiles te Heinkenszand. De voucher is goed voor 20% korting op uw bestelling van bijvoorbeeld T-shirts, petjes of andere bedrukte kledingstukken.

Er is al een bedrukt t-shirt vanaf € 3,95 incl. BTW. (met opdruk 1-zijde in 1 kleur, bij bestelling vanaf 100 stuks!)

Actievoorwaarden:
  • Te besteden in 2021
  • Bij reservering van een schoolreis
  • Eén voucher per boeking
  • Minimum orderbedrag bij Capello Textiles € 275,00 incl. BTW
Het voucher wordt u toegestuurd na bevestiging van de opdracht.

Neem voor meer informatie direct contact met ons op, of kijk eerst op je gemak door de arrangementen die we al voor je hebben samengesteld!

Informatie

Bezoekadres
Quistenburg 8
4454 PZ Borssele

Contact informatie
Telefoon: 0113-351551
Fax: 0113-352404
24u Servicenummer: 06-16161551

O:AMZ BorsseleFoto'sBuspromotiemateriaalSchoolreis