U bent hier: Home » Individuele dagtochten » Wintersportreis Kirchberg

Wintersportreis Kirchberg

10-daagse reis van vrijdag 13 januari t/m zondag 22 januari 2023
Het skigebied Kitzbühler Alpen heeft meer dan 170 kilometer pistes in verschillende moeilijkheidscategorieën. zowel de beginnende als de doorgewinterde skiërs en snowboarders zullen hier zeker aan hun trekken komen. Twee avonden per week bestaat de mogelijkheid om tot middernacht op een verlichte piste te skiën. Een aparte belevenis! Natuurlijk hebben wij bij de keuze van het wintersportgebied rekening gehouden met onze langlaufers en wandelaars.

Na alle activiteiten nog even de gezelligheid opzoeken?
Geen probleem... Kirchberg heeft het allemaal!

Reisschema:
Vrijdag 13 januari : na de opstaproute eind van de middag / begin van de avond rijden we rechtstreeks richting Kirchberg. Onderweg worden ( uiteraard ) de nodige stops gemaakt. Koffie en thee, in de bus, wordt u aangeboden door AMZ! De aankomst in het hotel is op zondagmorgen waar u ( optioneel ) start met een ontbijt.

Op één van de tussenliggende dagen zal, bij voldoende belangstelling, een busexcursie worden georganiseerd.

Zaterdag 21 januari : na het ontbijt in het hotel ( en uitchecken ) heeft u nog een laatste dag om te skiën, langlaufen, wandelen. Aan het begin van de avond is het afscheidsdiner ( optioneel ) in het hotel met aansluitend vertrek naar Nederland. De geplande thuiskomst is in de loop van zondagmorgen.

Arrangementen