U bent hier: Home » Individuele dagtochten » Huishoudbeurs 2022

Huishoudbeurs 2022

Van 15 t/m 21 april 2022 vindt in RAI Amsterdam het gezelligste lifestyle-evenement van Nederland weer plaats: de Huishoudbeurs! Wanneer je op de Huishoudbeurs bent, vliegt de tijd. Van verrassende activiteiten naar nieuwe smaken proeven en winkelen tussen vele unieke producten. Kom proberen, proeven, make-uppen en shoppen.
Gaat u met AMZ mee naar de Huishoudbeurs?
Wat is er te doen op de Huishoudbeurs?
Wat dacht je van dé lifehacks op het gebied van klussen, groene vingers, ontwikkelen en koken als een pro? Daarnaast is de nodige entertainment niet te missen op de huishoudbeurs. Laat je verwonderen door nieuwe gadgets tijdens het shoppen op de markt. De Huishoudbeurs staat bekend om haar vele deals en zelfs gratis producten! Van alles te doen, beleven en bekijken dus!
Goed om te vermelden: De tickets voor Huishoudbeurs 2022 geven alleen maar toegang tot de huishoudbeurs. Voorgaande jaren was het mogelijk, op bepaalde dagen, ook de Negenmaandenbeurs te bezoeken. In 2022 zullen beide evenementen op verschillende data plaatsvinden.

Ga mee op deze gezellige dag en boek zonder risico!
Mochten er zodanige maatregelen rond COVID-19 zijn dat de reis niet door kan gaan dan kan er, zonder kosten, worden geannuleerd.

Momenteel is een coronatoegangsbewijs (QR-code) noodzakelijk om toegang te krijgen tot een evenement. Dit kan zijn een vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een recente negatieve testuitslag

Arrangementen