U bent hier: Home » Individuele dagtochten » Disney's Aladdin - de grote Broadway musical » Disney's Aladdin - de grote Broadway musical avondvoorstelling

Disney's Aladdin - de grote Broadway musical

Ben je klaar voor het wereldberoemde verhaal uit Duizend-en-één-nacht? Kom dan naar Disney’s Aladdin in het AFAS Circustheater Scheveningen. De grote Broadway musical over de charmante straatdief Aladdin en de prachtige prinses Yasmin is al jaren een daverend succes in internationale theaters. Een wervelende show vol humor, kleurrijke kostuums en special effects die de harten gaat stelen van het het Nederlandse publiek.

Disney’s Aladdin is vanaf september exclusief te zien in het AFAS Circustheater Scheveningen.

Let op! De voorstelling is uitsluitend toegankelijk met een geldig Corona Toegangsbewijs.
Voor meer informatie klikt u hier
Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Programma


Spring op het vliegende tapijt en ga mee met Aladdin op avontuur in een heel nieuwe wereld. Het wordt een rit om nooit te vergeten. In een duizelingwekkend tempo word je meegenomen in het overweldigende verhaal over romantiek, vriendschap en verraad. Componist en achtvoudig Oscarwinnaar Alan Menken schreef de beroemde muziek met hits zoals 'A whole new world', Friend like me' en 'Arabian nights'.

Reisschema: na de ophaalroute rijden we rechtstreeks naar het Circustheater in Scheveningen. Aankomst omstreeks 19.15 uur. De avondvoorsteling begint om 20.00 uur en is rond 22.45 uur afgelopen ( incl. pauze ). Rechtstreekse reis retour; thuiskomst op de diverse plaatsen 00.30 - 01.30 uur.
 

Inclusief

  • Vervoer met luxe Keurmerk touringcar, o.a. voorzien van airconditioning, toilet, DVD-speler
  • Deskundige chauffeur
  • 1e-rangs entreeticket musical Aladdin
  • Bespreekkosten

Exclusief

  • Verzekeringen
  • Overige, niet genoemde, zaken

Opstapschema