U bent hier: Home » Individuele dagtochten » Dagtocht Utrecht of bezoek KreaDoe Beurs

Dagtocht Utrecht of bezoek KreaDoe Beurs

Utrecht is het bruisende en kloppende hart van Nederland. De stad is gebouwd rondom de Domtoren, die u geen seconde uit het oog kunt verliezen. Verdwalen in de sfeervolle, autovrije binnenstad is daardoor onmogelijk. Utrecht heeft schitterende grachten met bijzondere werfkelders vol cafés en terrassen aan het water. Naast de Domtoren telt Utrecht nog honderden andere monumenten, die bijdragen aan een bijzondere atmosfeer in de eeuwenoude universiteitsstad.
Het Rietveld Schröder Huis, het Dick Bruna Huis, het Catharijneconvent, het Centraal Museum en het Museum Speelklok is slechts een greep uit het totale culturele aanbod. Wilt u even wat natuur om u heen, dan gaat u lekker wandelen door het Wilhelminapark, park Lepelenburg, de botanische tuinen of wandel de een rondje langs de singels om Utrecht.

Of breng een bezoek aan de KreaDoe Beurs in de Jaarbeurs. Hét event voor iedereen die houdt van handgemaakt en DIY. Veel fijne shops bomvol creatief materiaal, verrassende ideeën, duizenden enthousiaste bezoekers en tientallen superleuke workshops. Honderden deelnemers tonen op de KreaDoe beurs de nieuwste trends op gebied van haken, breien, paper crafts, home deco, scrapbooking, stempels, mixed media, taarten & cupcakes, tekenen en schilderen, sieraden maken en nog véél meer. Al in bezit van een ticket? Het is ook mogelijk om alleen vervoer te boeken.

Arrangementen