U bent hier: Home » Individuele dagtochten » Dagtocht Den Haag of bezoek Westfield Mall

Dagtocht Den Haag of bezoek Westfield Mall

"Beleef Den Haag: Van Koninklijke Pracht tot Culturele Schatten"
Den Haag, de bestuurlijke hoofdstad van Nederland, is een stad met een rijke geschiedenis, prachtige architectuur en een bruisend cultureel leven. Den Haag heeft een rijke culturele scene met vele musea en galeries, zoals bijvoorbeeld Het Mauritshuis, Het Kunstmuseum, Escher in het Paleis, Museon.
Ga shoppen in De Passage; het oudste winkelcentrum van Nederland, met een prachtige architectuur en een breed scala aan winkels.
Geniet van een hapje of een drankje in één van de vele cafés en bars op de Grote Markt.
Door de veelzijdigheid van Den Haag is het een perfecte bestemming voor bezoekers van alle leeftijden.

Of beleef een unieke winkelervaring in de Westfield Mall!
De Westfield Mall in Leidschendam bij Den Haag - hét perfecte uitje.
Want hier kun je elke dag kiezen uit 280 plekken om te shoppen, eten, drinken, chillen en je eindeloos te vermaken. Sla je slag in de allermooiste flagshipstores. Struin lekker door onze food market. Spreek af in een van de vele bars en restaurants. Duik in de wereld van film in onze bioscoop, of laat je verwennen in de spa. Leef je uit tijdens workshops, proeverijen en liveconcerten. Of dwaal gewoon ontspannen rond en ontdek wat je nog meer kunt beleven.

Westfield Mall is meer dan alleen een winkelbestemming; het is een plaats waar winkelen, entertainment en gastronomie samenkomen om een complete en aangename dag uit te bieden. Dit maakt het een leuke plek voor zowel individuen als gezinnen.

Arrangementen