U bent hier: Home » Groepsarrangementen » Ontdek Roermond

Ontdek Roermond

Roermond: stad aan de Maas. Ontdek de historische binnenstad waar 'must sees' gewoon naast geweldige winkels liggen. Geniet van de bourgondische sfeer, terwijl je de hotspots van de stad bezoekt.

Programma

Roermond

We rijden rechtstreeks naar Roermond waar u bij aankomst in de bisschopsstad ontvangen wordt met koffie of thee en echte Limburgse vlaai. Vervolgens neemt de lokale gids u mee langs de highlights in de binnenstad en vertelt interessante verhalen en leuke anekdotes. Roermond heeft door de eeuwen heen veel verschillende bezetters gehad en kent daardoor een rijke geschiedenis en cultuur. Verspreid in het centrum liggen prachtige monumentale gebouwen. Tijdens de stadswandeling bezoekt u ook één van de kerken, bijv. de St. Christoffelkathedraal of de prachtige Munsterkerk. De perfecte manier om Roermond in 1½ uur te leren kennen.

Designer Outlet Center

Na de wandeling heeft u alle gelegenheid om zelf de stad te verkennen.
Roermond is een heerlijke winkelstad. Van boetiekjes in monumentale panden in de binnenstad, tot het Designer Outlet Roermond, gelegen aan de rand van de binnenstad maar nog steeds op loopafstand. Met 180 winkels en 25 restaurants ontvangen zij jaarlijks meer dan acht miljoen bezoekers.

Op de terugreis is er een afscheidsdiner.
 

Inclusief

  • Vervoer per luxe touringcar
  • 2 x koffie/thee met Limburgse vlaai
  • Stadswandeling Roermond met gids
  • Afscheidsdiner

Opstapschema