U bent hier: Home » Groepsarrangementen » Minicruise Londen: Hoek van Holland - Harwich

Minicruise Londen: Hoek van Holland - Harwich

3-daagse minicruise Londen met ferry èn touringcar.

Programma

Een driedaagse reis inclusief overtocht, hut en busreis Londen. Een relaxte manier om de hoofdstad van Engeland te verkennen!

Dag 1: aan het einde van de middag vertrek vanuit Zeeland. We zorgen dat u ruim op tijd aan boord bent om in te schepen op de ferry van Stena Line. Tijdens de reis kunt u op uw gemak een hapje eten en gebruik maken van de vele faciliteiten op de boot. U overnacht aan boord, in een comfortabele hut.

Dag 2: vroeg in de morgen meren we aan in Harwich en vertrekken met de bus naar Londen waar u de dag doorbrengt. U stapt uit in het centrum van de stad. Geniet van de bezienswaardigheden, gezellige pubs en leuke winkelstraten!! Aan het einde van de middag staan bus en chauffeur op u te wachten en rijden we weer richting de ferry in Harwich. Rond 23.00 uur vertrekt het schip voor de terugreis. Aan boord kunt u zich prima vermaken: in de bar, de Stena shop en verschillende restaurants.

Dag 3: Na de overnachting komen we vroeg in de morgen aan in Hoek van Holland waar we ontschepen en met de AMZ-touringcar terugrijden naar de opstapplaats.
 

Inclusief

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Deskundige chauffeur
  • 2 overnachtingen aan boord van de ferry op basis van een gedeelde 2-pers.binnenhut
  • Transfers met touringcar

Opstapschema

Overige informatie

De overnachtingen zijn op basis van logies.
Extra bij te boeken:​
arrangement met 1 x 2-gangendiner ( voor- en hoofdgerecht ) en 2 x ontbijtbuffet a €43,00 p.p.