U bent hier: Home » Groepsarrangementen » Dynamisch Rotterdam

Dynamisch Rotterdam

Bezoek aan de spectaculaire haven van Rotterdam. Lunch op een unieke lokatie, hoog in de lucht en een nieuwe beleving; Remastered.

Programma

Ontdek de slimste en grootste haven van Europa.
Dichter bij de modernste haven van Europa kan je niet komen. Ervaar hoe het is als alles groot, groter of grootst is! Ervaar de ontwikkeling van het nieuwste havengebied van Rotterdam met eigen ogen. Maasvlakte 2 toont je niet alleen de modernste containerterminals en grootste zeeschepen ter wereld, je ziet hier ook de nieuwste offshore ontwikkelingen. De haven bruist van activiteit en onder leiding van een gids maakt u een zeer interessante rondrit waarbij u veel informatie krijgt over dit unieke stukje Nederland. Tijdens de rondrit wordt er op Maasvlakte gestopt voor koffie met gebak.

Na de rondrit rijden we naar de Doklaan in Rotterdam-Zuid voor de lunch of high tea op een unieke lokatie; het 'all inclusive' UFO Restaurant. Na het instappen sluiten de deuren en langzaam gaat u met het hele restaurant naar 42 meter hoogte waar u kunt genieten van de lunch of high tea terwijl de vloer langzaam begint te draaien. Een unieke ervaring met prachtig uitzicht op de skyline van Rotterdam.

We sluiten de dag af met een bezoek aan een van de nieuwste attracties van Rotterdam; Remastered
Ervaar wat je nog nooit hebt meegemaakt: De oude Hollandse Meesters bewerkt door de nieuwe Hollandse Meesters. De beste Nederlandse digitale studio’s hebben een nieuwe wereld gecreëerd. Een wereld waarin je wordt meegenomen in een optocht van de wonderbaarlijke figuren van Jeroen Bosch, waarin je wordt ondergedompeld in de kleurrijke taferelen van Van Gogh en waarin je kunt dansen op de beat van Mondriaans “Victory Boogie Woogie”.
In deze unieke 60 minuten durende experience kun je ook wandelen door een waterval, je eigen UFO laten vliegen op een gigantisch LED-scherm, interacteren met scholen vissen en varen door de wolken.
 

Inclusief

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Rondrit havens Rotterdam o.l.v. gids
  • Eén kopje koffie of thee en appelgebak met slagroom
  • Lunch of high tea incl. drankjes
  • Entree Remastered

Opstapschema

Groepsprijzen

Tijdstip vertrek 08.00
Tijdstip thuiskomst 18.30
Persoonsprijs vanaf 50 personen € 84,00  p.p.
Persoonsprijs vanaf 45 personen € 87,50  p.p.
Persoonsprijs vanaf 40 personen € 92,00  p.p.