U bent hier: Home » Groepsarrangementen » Delft en Scheveningen

Delft en Scheveningen

Stad van Delfts blauw, Oranje en Vermeer. Stad van prachtig bewaarde historie en cultuur. In combinatie met de boulevard van Scheveningen.

Programma

De Koninkijke Porceleyne Fles
Penselen raken voorzichtig het witte aardewerk, terwijl elders klei in handgemaakte mallen wordt gegoten. Hier, bij Royal Delft, creëren ambachtslieden al bijna 400 jaar het iconische Delfts Blauw. Royal Delft, opgericht in 1653, is de laatste oorspronkelijk overgebleven Delfts aardewerk fabriek uit de 17e eeuw dat nog steeds Delfts Blauw volgens eeuwenoude tradities maakt. Ontdek alles over de geschiedenis, het ambacht en de innovatie van dit koninklijke bedrijf tijdens uw bezoek.
U wordt ontvangen met koffie of thee en gebak en rondgeleid door het museum. U bezoekt de fabriek en ziet de schilders aan het werk. Als afsluiting kunt u een kijkje nemen in de showroom/winkel.

Koffietafel bij Brasserie Palace aan de boulevard te Scheveningen met uitzicht op het strand, de Noordzee en de Pier. Na de lunch een uurtje vrije tijd om een kijkje te nemen op de boulevaard en de geheel vernieuwde Pier.

's Middags maakt u onder leiding van uw AMZ chauffeur een rondrit door Den Haag en omgeving langs vele bezienswaardigheden van onze Hofstad langs regeringsgebouwen en paleizen. Als afsluiting van deze dag is er een afscheidsdiner.

 

Inclusief

  • Vervoer per luxe touringcar
  • 2 x koffie met gebak
  • Rondleiding Porceleyne Fles
  • Koffietafel
  • Rondrit Den Haag o.l.v. de chauffeur
  • Afscheidsdiner

Opstapschema

Groepsprijzen

Tijdstip vertrek 8:00 uur
Tijdstip thuiskomst 21:00 uur
Persoonsprijs vanaf 50 personen € 63,00  p.p.
Persoonsprijs vanaf 45 personen € 65,00  p.p.
Persoonsprijs vanaf 40 personen € 68,00  p.p.