U bent hier: Home » Groepsarrangementen » Bruisend Antwerpen

Bruisend Antwerpen

Een dag in de Vlaamse hoofdstad!

Programma

Antwerpen heeft alles in huis om het toeristen naar de zin te maken. En dat doet de stad net iets anders dan andere steden. Het geheim? De stad en haar inwoners zijn ervan overtuigd dat er altijd iets nieuwer en beters te vinden is. Geniet van de architectuur, winkel erop los of wandel langs de kunstgalerijen.

Het basisarrangement omvat een aankomst aan het einde van de morgen en vertrek rond 21.30 uur inclusief een diner. Voor de verdere invulling van de dag noemen we enkele van de vele mogelijkheden:

Diamantmuseum Diva
Beleef het verhaal en treed binnen in een schitterend universum vol diamanten, juwelen en edelsmeedkunst.

Smikkel & Smakkelroute
Een wandeling langs de smakelijkste plekjes met hartig en zoete versnaperingen. De gids vertelt de verhalen rondom de proeverijtjes die typisch zijn voor Antwerpen.

Kroegenpuzzeltocht
GPS tocht met bezoekjes aan het oudste cafeetje, een ondergrondse kelder en typische lokale etablissementen. Elk goed antwoord brengt je bij het juiste café!

Chocolate Nation
Het grootste Belgische chocolademuseum ter wereld!

Trendy wijk het Eilandje met:
MAS – vertelt niet alleen het verhaal van Antwerpen, Stad aan de Stroom maar ook van de wereld.
Het Nieuwe Havenhuis – bekijk de typische architectuur!
Red Star Line Museum - audiovisuele getuigenissen, geschreven documenten en kunstwerken die het verhaal beschrijven van de vele Belgen die de oversteek maakten naar New York in de 19e en begin 20e eeuw.

 

Inclusief

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Diner

Opstapschema