U bent hier: Home » Groepsarrangementen » Bij Robert en Tilburg » Bij Robèrt en Tilburg

Bij Robert en Tilburg

Een rondleiding bij de bakker van 'Heel Holland Bakt': Meesterbakker Robert van Beckhoven en bezoek aan Tilburg.

Programma

Bij Robèrt

Wie kent niet Robèrt van Beckhoven, de sympatieke meesterbakker o.a. bekend van het programma 'Heel Holland Bakt'. Vandaag maakt u kennis met zijn filosofie tijdens een rondleiding 'Bij Robert'.
Het 'vlaggenschip' van Robèrt is gevestigd in de oude leerfabriek in Oisterwijk. Met de open bakkerij, de B’academie, BENG!, Keuken Van Leer en De Kazerne bieden zij gasten hier een totaalbeleving van het bakkersvak. In de open bakkerij kunt u de boulangers, patissiers en chocolatiers aan het werk zien.
Uw groep wordt ontvangen in het restaurant Keuken van Leer met koffie, thee en lekkers uit eigen bakkerij. Vervolgens nemen de huisgidsen u mee voor een rondleiding achter de schermen van deze bedrijven in de stoere setting van de monumentale leerfabriek.

Tilburg

Rond lunchtijd aankomst in Tilburg, een industriestad met een rijke textielhistorie. Door de wol geverfd en volop in ontwikkeling. Afwisseld vindt u er overdekte winkelcentra, spannende slenterstraatjes vol boetiekjes en bredere winkelstraten. De middag is ter vrije besteding in het centrum van Tilburg.

Afscheidsdiner in Tilburg of op de terugreis.

 

Inclusief

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Koffie, thee en lekkers uit de eigen bakkerij
  • Rondleiding Bij Robert
  • Afscheidsdiner

Opstapschema

Overige informatie

TIP: programma is uit te breiden met een lunch en/of een middagactiviteit. Bezoek bijv. Brouwerij La Trappe te Berkel-Enschot, het Textielmuseum of het De Pont Museum in Tilburg.

Groepsprijzen

Tijdstip vertrek 8:00 uur
Tijdstip thuiskomst 21:00 uur
Persoonsprijs vanaf 50 personen € 59,00  p.p.
Persoonsprijs vanaf 45 personen € 61,00  p.p.
Persoonsprijs vanaf 40 personen € 65,00  p.p.