U bent hier: Home » Groepsarrangementen » Amsterdam, onze hoofdstad

Amsterdam, onze hoofdstad

Amsterdam biedt legio mogelijkheden om de dag op een leuke manier door te brengen. Op een sportieve of wat meer relaxte manier!

Programma

Vroeg in de morgen vertrekken we richting Amsterdam; bij vertrek staat koffie en thee in de bus voor u klaar! Rond 11.00 uur komen we aan bij de A’dam Toren.

Wat Tour Montparnasse is voor Parijs is de A’dam Lookout aan het IJ voor onze hoofdstad. Boven is restaurant M’adam gevestigd met glas rondom en touchscreens bij de ramen. Je ziet o.a. het historisch centrum, het IJ, Centraal Station en de cruiseschepen onder je.
We gaan naar het dak voor een nog betere ervaring; je hoort de stad en de geluiden en voelt de wind in je haar. Een geweldig uitzicht! Voor durfals zijn er de ‘Over The Edge’ schommels ( toeslag ); de hoogste schommels van Europa op zo’n 100 meter hoogte.
Na dit spektakel is er een shared lunch in het restaurant, inclusief twee drankjes. Vervolgens rijden we naar het centrum van de stad voor bezoek op eigen gelegenheid.
Avondprogramma; Walking dinner in het centrum van Amsterdam! De Hap en Stap tour is een ideaal culinair avondprogramma met de combinatie lekker eten en wandelen door hartje Amsterdam, onder leiding van professionele stadsgidsen die leuke Amsterdamse verhalen vertellen. Route: Jordaan en oude centrum. Je wordt meegenomen naar drie fantastische restaurants voor voor- en hoofdgerecht en dessert (vier drankjes inbegrepen).
Rond 23.00 uur vertrek met AMZ-touringcar naar Zeeland.
 

Inclusief

  • Vervoer per luxe touringcar
  • koffie/thee in de touringcar
  • Entree A'dam Lookout + lunch incl. 2 drankjes ( koffie/thee, frisdranken )
  • Hap en Stap tour met 3-gangendiner, 4 drankjes ( Holl. assortiment ) en gids

Opstapschema

Overige informatie

Iets sportiever? Diner met Crazy Whatsapp game of een sloepenrace door de grachten.