U bent hier: Home » Groepsarrangementen » 3-daagse reis Wijn & Moezel

Programma

Trier

Een fascinerende stad met vele gezichten, van de indrukwekkende gebouwen uit de tijd der Romeinen. zoals Porta Nigra, de Kaiserthermen en het amfitheater tot aan de charme van een oude visserswijk. Het is een compacte stad met een oude en gezellige stadskern. Alle bezienswaardigheden zijn gemakkelijk te voet te bereiken. Verder is de stad omgeven door wijnbergen, de Eifel en ook de stad Luxemburg ligt om de hoek.

1e dag
Vroeg in de morgen vertrek vanaf de door u gewenste plaats(en) in Zeeland. Onderweg wordt een stop gemaakt. De aankomst in Trier is rond 13.00 uur. Vanaf het hotel maken we een wandeling door Trier, onder leiding van deskundige gidsen ( indien mogelijk Nederlandstalig ). De rest van de middag en avond brengt u op eigen gelegenheid door.
2e dag
Na het ontbijt heeft u de gehele dag om de stad Trier te bezoeken.
3e dag
De laatste dag van uw reis! Ontbijt in uw hotel en vervolgens uitchecken. U kunt nog enkele uren genieten van uw verblijf in Trier alvorens we vertrekken naar Nederland. De thuiskomst is in de loop van de avond.

 

Inclusief

  • Vervoer per luxe touringcar en deskundige chauffeur/reisleider
  • 2 overnachtingen in een middenklasse hotel op basis van een gedeelde 2-pers.kamer met faciliteiten
  • Sightseeingtour met Nederlandstalige gids op de eerste dag
  • Ontbijt in het hotel op de tweede en derde dag

Opstapschema

Overige informatie

Excursiemogelijkheden in Trier ( niet bij de reissom inbegrepen ):
  • Begeleide wandeling door de wijnvelden met uitleg van het proces omtrent wijn maken. Na een uurtje wandelen is er een wijnproeverij in de gezellige Wienstube. U proeft 6 verschillende wijnen met daarbij een eenvoudig diner. Totaal arrangement v.a. € 32,00 p.p.
  • Rondvaart op de Moezel; duur 2 uur v.a. € 15,00 p.p.
  • Bezichtiging wijnkelder en proeverij van 3 wijnen bij Genossenschaftskellerei Wellenstein. Rondleiding van ongeveer een uur met aansluitend de proeverij v.a. € 12,00 p.p.
  • Bezoek aan Luxemburg-stad incl. stadsrondrit met wandeling v.a.€ 7,50 p.p. ( duur: 3 uur )

Groepsprijzen

Tijdstip vertrek 8:00 uur
Tijdstip thuiskomst 20:00 uur
Persoonsprijs vanaf 50 personen € 179,00  p.p.