U bent hier: Home » Individuele dagtochten » Zomerbus Zeeland » Woensdagroute

Zomerbus Zeeland

Deze zomermaanden brengt de opvallende rode Zomerbus je naar allerlei mooie locaties in Zeeland. Geniet van prachtige natuur, leuke attracties en mooie dorpen. De bus werkt via het 'hop-on hop-off' concept: je kunt in- en uitstappen waar en wanneer je maar wilt zolang je in het bezit bent van een geldige dagkaart. De bus rijdt vier dagen per week en heeft iedere dag een andere route. De route wordt elke dag viermaal gereden. Onderweg is het ook mogelijk om te stoppen voor een heerlijke lunch of diner. Elke route is voorzien van een aantal restaurants die verschillende menu's aanbieden waarvan je kunt genieten tijdens een dagje uit. Bewaar nog wel wat ruimte voor de vele heerlijke streekproducten die je bij een aantal stops kunt proeven!

Programma

De woensdagroute start vanaf Camping 't Veerse Meer en loopt onder andere door het centrum van Wolphaartsdijk, de halte is gelegen bij het voormalige gemeentehuis. In Heinkenszand staat de prachtige gerestaureerde molen "De Vijf Gebroeders". Na het winkelcentrum Heinkenszand stopt de Zomerbus bij Klompenmakerij Traas*, waar al meer dan 100 jaar klompen worden gemaakt en verkocht!

*Om 14:15u op woensdagmiddag is het voor passagiers van de Zomerbus mogelijk om de klompenmakerij met een rondleiding (ca. 30 minuten) te bezichtigen. Op vertoon van het buskaartje krijg je 20% korting op de rondleiding.

De volledige route, tijden en dagkaarten vind je op Zomerbus Zeeland.
Dagkaarten zijn ook verkrijgbaar bij AMZ te Quistenburg 8, 4454 PZ, Borssele.

Bekijk andere routes van de zomerbus:

 

Inclusief

Opstapschema

Overige informatie

Voor meer informatie kijk op www.zomerbus-zeeland.nl