U bent hier: Home » Individuele dagtochten » Musical The Lion King » Musical The Lion King - matinée op zaterdag

Musical The Lion King

In haar 18e jaar heerst THE LION KING nog altijd als één van de meest populaire musicals ter wereld. Sinds haar première op Broadway op 13 november 1997 zijn er 23 producties geweest wereldwijd, met meer dan 80 miljoen bezoekers, en speelt de productie cumulatief inmiddels een indrukwekkende 132 jaar. Geproduceerd door Disney Theatrical Productions (onder leiding van Thomas Schumacher), THE LION KING is de tweede show in de geschiedenis waarvan er wereldwijd vijf producties al meer dan 10 jaar spelen. Inmiddels hebben wereldwijd al meer dan 80 miljoen mensen dit prachtige verhaal over hoop, avontuur en moed beleefd. The New York Times zei het perfect: “Het is nergens mee te vergelijken”.

Disney’s The Lion King is exclusief te zien in het AFAS Circustheater Scheveningen en wordt gesproken en gezongen in het Nederlands. De hoofdrollen in de musical worden vertolkt door Gaia Aikman ( Nala ) en Nadjim Severina ( Simba ).

Tickets voor de avondvoorstelling van vrijdag 31 mei zijn op dit moment alleen nog telefonisch te reserveren!

Programma

Afrika ontwaakt. Alles in deze eindeloze Savannen komt luidruchtig tot leven. Tegen een vuurrode ochtendzon verzamelen zich alle dieren uit de wildernis. Een nieuwe dag. Een nieuw leven. Welkom in het rijk van The Lion King! Diep in dit kloppende hart van Afrika ligt het grillige pad naar volwassenheid. Voor een pasgeboren leeuwenwelp is de ‘circle of life’ zojuist begonnen. Zet alle zintuigen op scherp en beleef een theaterervaring die je niet snel zult vergeten.

Op een stralende dag komt Simba ter wereld. Vol trots tonen zijn ouders de leeuwenwelp als troonopvolger van koning Mufasa aan het uitgestrekte dierenrijk. Maar aan de ongestoorde jeugd van Simba komt wreed een eind als zijn oom Scar door dodelijk verraad de macht grijpt. Simba vlucht de donkere jungle in en begint aan een lange reis vol gevaren. Door een groeiend zelfvertrouwen, nieuwe vrienden en een ontluikende liefde, gloort er volwassenheid aan de horizon. Simba besluit om de cirkel te sluiten door op te eisen waar hij recht op heeft: zíjn troon!

Reisschema: na de ophaalroute rijden we rechtstreeks naar het Circustheater in Scheveningen. Aankomst omstreeks 14.15 uur. De matinéevoorstelling begint om 15.00 uur en is rond 17.45 uur afgelopen. Daarna heeft u nog een uurtje vrije tijd voor een hapje/drankje. ( niet inbegrepen ). Vertrek vanaf Scheveningen 19.00 uur / thuiskomst op de diverse plaatsen 21.45 - 22.45 uur.
 

Inclusief

  • Vervoer met luxe Keurmerk touringcar, o.a. voorzien van airconditioning, toilet, DVD-speler
  • Deskundige chauffeur
  • 1e-rangs entreeticket musical The Lion King
  • Bespreekkosten

Exclusief

  • Verzekeringen
  • Overige, niet genoemde, zaken

Data & Prijzen

Selecteer uw gewenste vertrekdatum

U kunt op 1 van onderstaande vertrekdata klikken om een vertrekdatum te selecteren.

29-06-2019
€ 98,-
Geef de samenstelling van uw reisgezelschap aan
vanaf 18 jaar
3 t/m 17 jaar

Opstapschema

Genoemde opstaptijden en -plaatsen kunnen wijzigen.

Klik op de locatie naam voor meer informatie.


Ik wil graag de opstapplaatsen zien op vertrekdatum:

Plaats
Locatie
Tijd
Busnummer
Vlissingen
Stadhuisplein/hoek Brouwenaarstraat
11:10
Middelburg
ZEP, busparkeerplaats MiniMundi
11:25
Terneuzen
Busstation Westerscheldetunnel
11:10
2
Axel
Rooseveltlaan, De Halle
11:25
2
Middelburg
Bushalte Veerseweg, Kroonveldweg
11:35
Goes
Stationspark t.h. van broodjeszaak 't Smoske
12:00
Hulst
Stationsplein
11:40
2
Kruiningen
Kruiningen, bushalte de Uitkijk
12:15

Uw reis

Musical The Lion King - matinée op zaterdag
Reisperiode: 29-06-2019
Deze reis is volgeboekt. U zult op de reservelijst komen als u uw verdere gegevens invult. Indien er extra capaciteit beschikbaar komt nemen wij contact met u op.

Prijsoverzicht

Reissom volw. 1€ 98,00
Reissom volw. 2€ 98,00
Totale reissom € 196,00