U bent hier: Home » Individuele dagtochten » Musical Mamma Mia! » Musical Mamma Mia! matinéevoorstelling

Musical Mamma Mia!

Stage Entertainment Nederland brengt de wereldwijde hitmusical MAMMA MIA! vanaf september 2018 in het Beatrix Theater in Utrecht. Albert Verlinde, algemeen directeur en producent van Stage Entertainment Nederland: “Het Beatrix Theater is de thuishaven voor grote musicals waarbij hits en dans centraal staan. De feel-good musical MAMMA MIA! past perfect in het rijtje na de successen van The Bodyguard en On Your Feet!.Ik kijk er naar uit om het publiek te zien swingen op de fenomenale nummers van ABBA, een garantie voor een leuke avond uit.” MAMMA MIA! met alle bekende ABBA hits als; ‘Dancing Queen’, ‘Knowing Me, Knowing You’, ‘Super Trouper’ en uiteraard ‘Mamma Mia’.

Programma

De wereldwijde hitmusical MAMMA MIA! is dé feel-good show van het nieuwe theaterseizoen. MAMMA MIA! combineert ABBA’s grootste hits met een energiek en komisch liefdesverhaal over alleenstaande moeder Donna en haar dochter Sophie. Sophie staat op het punt te trouwen terwijl haar moeder met haar bruisende verleden wordt geconfronteerd door een ontmoeting met drie voormalige liefdes. Sophie die op haar bruiloft door haar echte vader wil worden weggegeven, probeert uit de vinden wie van de drie mannen dat is. Donna’s beste vriendinnen van vroeger komen voor de bruiloft naar het eiland om herinneringen op te halen aan hun tijd als het zangtrio Donna and the Dynamo’s. met alle bekende ABBA hits als; ‘Dancing Queen’, ‘Knowing Me, Knowing You’, ‘Super Trouper’ en uiteraard ‘Mamma Mia’

Reisschema: na de ophaalroute rijden we rechtstreeks naar het Beatrixtheater in Utrecht. Aankomst omstreeks 14.15 uur. De middagvoorstelling begint om 15.00 uur en is rond 17.45 uur afgelopen (incl. pauze). U heeft vervolgens vrije tijd in het centrum om een hapje te eten ( niet inbegrepen ). We vertrekken om 19.15 uur vanuit Utrecht. Thuiskomst op de diverse plaatsen 21.15 – 22.15 uur.
 

Inclusief

  • vervoer met luxe Keurmerk touringcar, o.a. voorzien van airconditioning, toilet, DVD-speler
  • deskundige chauffeur
  • 1e-rangsticket musical Mamma Mia
  • bespreekkosten

Data & Prijzen

Selecteer uw gewenste vertrekdatum

U kunt op 1 van onderstaande vertrekdata klikken om een vertrekdatum te selecteren.

18-05-2019
€ 98,-
Geef de samenstelling van uw reisgezelschap aan
vanaf 18 jaar
0 t/m 17 jaar

Opstapschema

Genoemde opstaptijden en -plaatsen kunnen wijzigen.

Klik op de locatie naam voor meer informatie.


Ik wil graag de opstapplaatsen zien op vertrekdatum:

Plaats
Locatie
Tijd
Busnummer
Terneuzen
Busstation Westerscheldetunnel
11:10
Vlissingen
Stadhuisplein/hoek Brouwenaarstraat
11:15
Ritthem
Tankstation Kuzee
11:20
Middelburg
ZEP, busparkeerplaats MiniMundi
11:25
Axel
Rooseveltlaan, De Halle
11:25
Hulst
Stationsplein
11:40
Goes
Stationspark t.h. van broodjeszaak 't Smoske
11:55
Kruiningen
Kruiningen, bushalte de Uitkijk
12:15

Uw reis

Musical Mamma Mia! matinéevoorstelling
Reisperiode: 18-05-2019
Deze reis is volgeboekt. U zult op de reservelijst komen als u uw verdere gegevens invult. Indien er extra capaciteit beschikbaar komt nemen wij contact met u op.

Prijsoverzicht

Reissom volw. 1€ 98,00
Reissom volw. 2€ 98,00
Totale reissom € 196,00