U bent hier: Home » Individuele dagtochten » Musical Mamma Mia! » Musical Mamma Mia! avondvoorstelling

Musical Mamma Mia!

Stage Entertainment Nederland brengt de wereldwijde hitmusical MAMMA MIA! vanaf september 2018 in het Beatrix Theater in Utrecht. Albert Verlinde, algemeen directeur en producent van Stage Entertainment Nederland: “Het Beatrix Theater is de thuishaven voor grote musicals waarbij hits en dans centraal staan. De feel-good musical MAMMA MIA! past perfect in het rijtje na de successen van The Bodyguard en On Your Feet!.Ik kijk er naar uit om het publiek te zien swingen op de fenomenale nummers van ABBA, een garantie voor een leuke avond uit.” MAMMA MIA! met alle bekende ABBA hits als; ‘Dancing Queen’, ‘Knowing Me, Knowing You’, ‘Super Trouper’ en uiteraard ‘Mamma Mia’.

Programma

De wereldwijde hitmusical MAMMA MIA! is dé feel-good show van het nieuwe theaterseizoen. MAMMA MIA! combineert ABBA’s grootste hits met een energiek en komisch liefdesverhaal over alleenstaande moeder Donna en haar dochter Sophie. Sophie staat op het punt te trouwen terwijl haar moeder met haar bruisende verleden wordt geconfronteerd door een ontmoeting met drie voormalige liefdes. Sophie die op haar bruiloft door haar echte vader wil worden weggegeven, probeert uit de vinden wie van de drie mannen dat is. Donna’s beste vriendinnen van vroeger komen voor de bruiloft naar het eiland om herinneringen op te halen aan hun tijd als het zangtrio Donna and the Dynamo’s. met alle bekende ABBA hits als; ‘Dancing Queen’, ‘Knowing Me, Knowing You’, ‘Super Trouper’ en uiteraard ‘Mamma Mia’

Reisschema: na de ophaalroute rijden we rechtstreeks naar het Beatrixtheater in Utrecht. Aankomst omstreeks 19.15 uur. De avondvoorstelling begint om 20.00 uur en is rond 22.45 uur afgelopen (incl. pauze). Rechtstreekse reis retour; thuiskomst op de diverse plaatsen 00.30 - 01.30 uur.
 

Inclusief

  • vervoer met luxe Keurmerk touringcar, o.a. voorzien van airconditioning, toilet, DVD-speler
  • deskundige chauffeur
  • 1e-rangsticket musical Mamma Mia
  • bespreekkosten

Data & Prijzen

Selecteer uw gewenste vertrekdatum

U kunt op 1 van onderstaande vertrekdata klikken om een vertrekdatum te selecteren.

21-03-2019
€ 89,-
Geef de samenstelling van uw reisgezelschap aan
vanaf 18 jaar
0 t/m 17 jaar

Opstapschema

Genoemde opstaptijden en -plaatsen kunnen wijzigen.

Klik op de locatie naam voor meer informatie.


Ik wil graag de opstapplaatsen zien op vertrekdatum:

Plaats
Locatie
Tijd
Busnummer
Terneuzen
Busstation Westerscheldetunnel
15:55
Vlissingen
Stadhuisplein/hoek Brouwenaarstraat
16:00
Ritthem
Tankstation Kuzee
16:05
Middelburg
ZEP, busparkeerplaats MiniMundi
16:10
Axel
Rooseveltlaan, De Halle
16:10
Hulst
Stationsplein
16:25
Goes
Stationspark t.h. van broodjeszaak 't Smoske
16:40
Kruiningen
Kruiningen, bushalte de Uitkijk
17:00

Uw reis

Musical Mamma Mia! avondvoorstelling
Reisperiode: 21-03-2019
Deze reis is volgeboekt. U zult op de reservelijst komen als u uw verdere gegevens invult. Indien er extra capaciteit beschikbaar komt nemen wij contact met u op.

Prijsoverzicht

Reissom volw. 1€ 89,00
Reissom volw. 2€ 89,00
Totale reissom € 178,00