U bent hier: Home » Groepsarrangementen » Bourgondisch Maastricht

Bourgondisch Maastricht

Maastricht, één van de oudste steden van Nederland. Een stad die de tand des tijds uitstekend heeft doorstaan.

Programma

Rondvaart op de Maas en grotten Sint Pietersberg

U maakt een rondvaart op de Maas, maar na 20 minuten varen gaat u van boord bij de St. Pietersberg om na een korte wandeling bij 'Buitengoed Slavante' te komen. Vanaf het 'verzamelpunt voor de rondleidingen vertrekken de grottengidsen voor uw tocht door de koele duisternis van de mergelgangen. In het labyrint van duizenden gangen moet u echt de weg kennen om niet te verdwalen. Talloze tekeningen en opschriften zijn een stille getuige van het harde werk dat hier verzet is. De grottengidsen bieden een boeiende rondleiding voor jong en oud, vol spanning, geheimzinnigheid, geschiedenis en…. een vleugje romantiek. Na de rondleiding kunt u nog een wandeling maken op de St. Pietersberg of naar de aanlegsteiger terugkeren voor het 2e deel van uw boottocht inclusief een uitgebreide Limburgse koffietafel.

Bij aankomst in Maastricht heeft u enkele uren vrije tijd om naar hartelust te shoppen, een terrasje te pakken of een mooie wandeling te maken.

Aan het einde van de middag vertrekken we naar Stein voor het Live Cooking buffet bij restaurant Van der Valk, inclusief drankjes Hollands assortiment.
 

Inclusief

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Boottocht met bezoek aan de grotten St.Pietersberg ( met gids )
  • Limburgse koffietafel aan boord
  • Live Cooking buffet incl. drankjes Hollands assortiment

Opstapschema

Groepsprijzen

Tijdstip vertrek 8:00 uur
Tijdstip thuiskomst 23:00
Persoonsprijs vanaf 50 personen € 87,00  p.p.
Persoonsprijs vanaf 45 personen € 90,00  p.p.
Persoonsprijs vanaf 40 personen € 93,00  p.p.