U bent hier: Home » Groepsarrangementen » Roosevelt - Safari

Roosevelt - Safari

Op Tholen zijn we vandaag te gast bij het Huys van Roosevelt in Oud-Vossemeer. Vanuit Sint-Annaland maken we een 2,5 uur durende Zeehondensafari over de Oosterschelde

Programma

Huys van Roosevelt

Wist u dat de voorouders van oud-presidenten Theodore en Franklin Delano Roosevelt afkomstig zijn uit Oud-Vossemeer? Dit levert het dorp een bijzonder stukje boeiende geschiedenis op.
Bij aankomst in het 'Dorp van Roosevelt' wordt u ontvangen met een kopje koffie of thee met een bolus. Vervolgens nemen gidsen u mee voor een korte wandeling met een bezoek aan het Roosevelt informatiecentrum, waar de voorouders van de legendarische wereldleiders hebben gewoond. Verder wandelt u langs bezienswaardigheden en hoort bijzonderheden over de rijke geschiedenis van Oud-Vossemeer en de roots van de familie Roosevelt. De wandeling is vanwege de beperkte afstand ook prima met een rollator of rolstoel te doen.

Zeehondensafari

Na de lunch gaat u in Sint Annaland aan boord bij Frisia Rondvaarten voor een Zeehondensafari van ca. 2 - 2,5 uur. In Nationaal park de Oosterschelde leven bruinvissen en zeehonden. Bij laag water kunnen op bepaalde plaatsen zeehondjes worden gespot. Soms op 50 meter afstand! Afhankelijk van het getij kan de indeling van de dag worden aangepast.

Afscheidsdiner op de terugreis.
 

Inclusief

  • vervoer per luxe touringcar
  • 1 x koffie of thee met bolus
  • Rondleiding Oud-Vossemeer
  • koffietafel
  • Zeehondensafari ca. 2,5 uur
  • Afscheidsdiner

Opstapschema

Groepsprijzen

Tijdstip vertrek 8:30 uur
Tijdstip thuiskomst 21:00 uur
Persoonsprijs vanaf 50 personen € 65,50  p.p.
Persoonsprijs vanaf 45 personen € 67,50  p.p.
Persoonsprijs vanaf 40 personen € 70,00  p.p.