U bent hier: Home » Groepsarrangementen » Doe Den Bosch

Doe Den Bosch

Laat u eens verrassen door de prachtige historische binnenstad met zijn bezienswaardigheden, vele leuke winkels, gezellige restaurants en kroegjes.

Programma

Workshop Bossche Bollen maken

Aankomst in Den Bosch bij Bakkerij Royal voor een workshop Bossche Bollen maken, DE gebakspecialiteit uit Den Bosch. Leer het maken van deze lekkernij van de kenners. Samen maakt u in circa 1.5 uur de echte Bossche bollen. U gaat zelf aan de slag met de chocolade en slagroom om na afloop twee eigengemaakte bollen mee te nemen. Tussendoor drinkt u samen koffie.
Wandeling naar het lunchadres in het centrum.

Rondvaart Binnendieze

's Middags maakt u in open bootjes een vaartocht over de Binnendieze: Dit riviertje was vroeger eigenlijk een open riool en liep onder en tussen de huizen door. U krijgt hier natuurlijk alles over te horen. Teruggekeerd aan wal kunt u Den Bosch op eigen gelegenheid bezoeken. Enkele aanraders zijn de Sint-Janskathedraal en het Jheronimus Bosch Art Center. Na dit alles verlaten we deze levendige stad en rijden we via het dineradres, waar we deze dag afsluiten met een goed diner, naar huis.
 

Inclusief

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Workschop Bossche bollen maken
  • Lunch
  • Rondvaart Binnendieze
  • Afscheidsdiner

Opstapschema

Groepsprijzen

Tijdstip vertrek 8:00 uur
Tijdstip thuiskomst 21:30 uur
Persoonsprijs vanaf 50 personen € 77,50  p.p.
Persoonsprijs vanaf 45 personen € 79,50  p.p.
Persoonsprijs vanaf 40 personen € 82,50  p.p.